Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зареєструвавшись в «Особистому кабінеті», закарпатці можуть отримати ще й каву

13 травня 2020 р., 13:15

Карантин продовжено, а тому можливості безконтактного передавання показників лічильника, сплати за рахунками чи вирішення інших «газових питань» просто з дому – на піку актуальності.

А віднедавна є ще один приємний бонус: АТ «Закарпатгаз» надає можливість за реєстрацію в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua отримати у подарунок каву. Переможцями стануть 29 закарпатців.

Аби стати претендентом на подарунок, потрібно підписатися на офіційну сторінку АТ «Закарпатгаз» у фейсбуці і написати в коментарях, з ким би учасник із задоволенням випив кави. Всі деталі – за посиланням: https://www.facebook.com/zakarpatgaz/photos/a.474541589328280/2865870176862064/?type=3&theater . До участі також допускаються уже зареєстровані споживачі.

Нагадаємо, віднедавна реєстрація в «Особистому кабінеті» стала ще простішою і займає усього 5 хвилин. Достатньо лише зателефонувати за номером 067-01-03-104, повідомити оператору номер свого особового рахунку або точну адресу. Після дзвінка «Особистий кабінет» буде створений автоматично, а на мобільний телефон надійде повідомлення з паролем для входу. Після цього аккаунт є зареєстрованим.

Заходити у «Особистий кабінет» слід через кнопку «Вхід» на сайті 104.ua за допомогою телефону або персонального комп’ютера. Далі необхідно ввести логін і пароль, вказані в смс. Користуватися цим сервісом дуже легко.

За допомогою цього сервісу клієнти можуть передавати показання лічильника, безпечно та просто сплатити за газ і його доставку, завантажити рахунки, відстежувати власне споживання та витрати.

Сьогодні в Закарпатті 86 тисяч споживачів користуються перевагами “Особистого кабінету” на 104.ua
Прес-служба АТ «Закарпатгаз»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp