Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві вчили порядкувати в лісі по новому

14 вересня 2014 р., 15:20

У Мукачеві відбулася завершальна конференція проекту Безперервне навчання лісівників задля кращого ведення лісового господарства

Конференція відбулась у рамках програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна, яка фінансується з фондів Європейського союзу. Організаторами заходу виступила громадська організація ФОРЗА.

На конференції експерти представили напрацювання проекту з наближеного до природи лісівництва в науковій, освітній та лісоуправлінській сферах. Вони стверджують, що напрацьовані матеріали та набуті знання стануть основою для підготовки нової парадигми лісовпрорядкування, внесення змін в Лісовий кодекс України, вдосконалення навчальних програм підготовки та підвищення кваліфікації лісівників-практиків тощо.

Своїм досвідом ведення наближеного до природи лісівництва ділилися спеціалісти із Словачиини. Усього у заході участь узяли півсотні українських та словацьких лісівників, екологів, громадських діячів, серед них і спеціалісти департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp