Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський розгляне скасування обов'язкової вакцинації

2 червня 2020 р., 17:18

Електронна петиція набрала 25 тис. голосів інтернет-користувачів, що є необхідною умовою для розгляду.

Президент Володимир Зеленський розгляне можливість скасування в Україні обов'язкової вакцинації. Про це у вівторок, 2 червня, повідомили в Офісі президента.

Відзначається, що електронна петиція проти обов'язкової вакцинації набрала 25 тис. підписів, необхідних для її розгляду.На думку авторів звернення, обов'язкова вакцинація незаконна, оскільки чинне законодавство передбачає виключно згоду пацієнта на будь-яке медичне втручання."Звертаємося до Вас, як до гаранта Конституції, не допустити порушення ст. 28 Основного Закону держави і забезпечити повагу до гідності та недоторканності кожної людини і громадянина", - йдеться в петиції.В Україні обов'язковими є щеплення від гепатиту B, туберкульозу, кору, паротиту та краснухи, дифтерії та правця, кашлюку, поліомієліту і HIB-інфекції.Раніше в Офісі президента обговорили спалахи інших хвороб в Україні. Зазначалося, що через коронавірус значно знизилася кількість вакцинацій, що може спричинити сплеск інших інфекційних захворювань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp