Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Баранинська ОТГ випустила друком стратегію розвитку

3 червня 2020 р., 10:35

Баранинська ОТГ випустила друком стратегію розвитку громади на 2019-2025 роки

Книжка вийшла тиражем 1200 примірників українською та англійською мовами. Сьогодні в громаді відбулася презентація книжки.

Керівництво сільради планує поширювати книжку серед партнерів, представників міст-побратимів, потенційних інвесторів, учасників урочистих заходів тощо.

Нагадаємо, Баранинська ОТГ розробила стратегію розвитку громади у 2018 році. Допомагав її розробляти Микола Сюсько, який на той час був радником з питань регіонального розвитку Закарпатського ЦРМС Програми «U-LEAD з Європою», та Олег Лукша, консультант з юридичних питань ЗРВ АМУ. В 2019 році був підготовлений план реалізації стратегії розвитку громади.

Видання стало можливим завдяки проведенню в кінці 2019 року пітчингу соціальних проєктів в Баранинській ОТГ за сприяння Баранинської сільської ради, Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна Платформа». За упорядкування стратегії та переклад на англійську мову відповідала ГО «Агентство місцевого розвитку та інформаційних ресурсів «Європоліс». Відповідали за випуск Олег Лукша та Павло Рябоконь.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp