Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники стежать за карантином (ФОТО)

10 червня 2020 р., 14:30

Сьогодні, 10 червня, робоча група у складі представників ДСНС, райдержадміністрації, поліції та держпродспоживслужби здійснила рейд закладами громадського харчування у м. Виноградів.

Перевіряли дотримання карантинних вимог, а саме: наявність у працівників засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів, а також дотримання вимог з недопущення скупчення людей. Варто зауважити, що здебільшого керівники об’єктів відповідально ставляться до вимог карантину, а працівники закладів забезпечені масками, рукавичками та антисептиками.

У свою чергу представники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів провели спецобробку місць загального користування: узбіч, тротуарів, доріг та пішохідних зон у місці компактного проживання ромів, що у с. Підвиноградів. Для дезінфекції використовувався спеціальний хлоровмісний розчин, який є безпечним для людей і тварин, але має широкий спектр протимікробної дії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp