Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Карпатівки" впевнено здолали полячок

16 вересня 2014 р., 09:19

Атаки «Олімпії» розбивалися об захист господарів «Арени».

В товариській грі ужгородські «Карпати» доволі впевнено здолали на «Карпати Арені» польський клуб «Олімпія-Бескид» з Нового Сончу. Перемогли з рахунком 30:20.

Українські чемпіонки продемонстрували хорошу гру, програвши полячкам лише перші 10 хвилин матчу. Попри товариський статус гри «карпатівки» трохи переживали. Воно й зрозуміло – фактично, це ж перша гра перед ужгородською публікою під керівництвом Валерія Войналовича.Саме через нервозність, початок гри був за полячками – швидкі та впевнені контратаки через центр та через фланги дали результат. «Карпати» ж довго втягувалися в гру і у підсумку 1:4 на користь гостей. Гучні настанови Валерія Войналовича привела команду до тями: голкіпер Яблонська почала діяти все впевненіше, а в захисті «Карпати» почали гарти злагодженіше. Ну і швидшим став перехід з оборони в атаку – до 10-тої хвилин вдалося рахунок зрівняти 4:4. Особливо «пішла гра» у Лєзінської та Мигович. Далі на майданчику була рівна гра – у «Карпат» в нападі гра не клеїлася, а атаки «Олімпії» розбивалися об захист господарів «Арени».

Вперед вийшли лише на 19-тій хвилині, «Карпати» змогли організувати декільки швидких контратак. І далі нарешті «прорвало». Особливо відзначалася Дарина Кот - молода гандболістка вже звикає до статусу нового лідера команди. Свою перевагу «Карпати» до кінця тайму вже не відпускали 15:11. До речі, в першому таймі за команду дебютувала Ірина Компанієць, якій навіть вдалося відзначитися.

Другий тайм краще почала команда з Нового Сончу. Вони по довго комбінували, а підопічні Валерія Войналовича не завжди читали хід їхніх атак. Ближче до 5-тої хвилини українські чемпіони прокинулися і відновили перевагу. Зокрема, нарешті почали вдаватися дальні кидки Уманець, а Воронова, після вдалих дій "карптівок" в захисті, була найшвидша в атаці.Ближче до середини тайму полячки взагалі нічого не могли зробити – їх вміло ловили українські чемпіонки на контратаках і збільшували рахунок в матчі. До речі, в другому таймі була ще одна значна подія – на майданчик після довгої перерви повернулася Вікторія Цибуленко. Відзначитися їй не вдалося, проте і загальної картини капітан не зіпсувала.

У підсумку 30:20 на користь ужгородських «Карпат». 

Відбудеться повторна зустріч команд, матч розпочнеться в 11:00, в спортивному залі "Карпати Арена".
ГК "Карпати"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp