Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські ОТГ отримали допомогу від Програми «U-LEAD з Європою»

13 червня 2020 р., 18:30

15 Закарпатських об’єднаних територіальних громад отримали захисні набори, що містять медичні маски, засоби для дезінфекції рук та поверхонь, захисні халати, безконтактні термометри, захисні окуляри та респіратори.

Наприкінці березня Програма «U-LEAD з Європою» за підтримки ЄС та його держав-членів Німеччини, Швеції, Данії, Польщі та Естонії розпочала співпрацю з Міжнародним благодійним фондом «Карітас Україна» для надання допомоги ОТГ у боротьбі проти коронавірусу COVID-19.

В рамках співпраці Програма закупила 1900 «скриньок здоров’я», щоб передати їх сільським об’єднаним громадам та ОТГ селищ і малих міст/

Так, на Закарпатті захисні набори отримали Холмківська, Оноківська, Керецьківська, Горондівська, Кам’янська, Зарічанська, Довжанська, Вільховецька, Баранинська, Полянська, Косоньська сільські об’єднані громади та Тячівська, Іршавська, Перечинська міські ОТГ та Великоберезнянська селищна громада.

Богдан Кирлик, голова Великоберезнянської ОТГ: Дуже вдячні Програмі "U-LEAD з Європою» за допомогу – «скриньку здоров’я». В умовах боротьби з наслідками коронавірусної епідемії будь-яка допомога медикам громади вкрай важлива, тим більше, зважаючи, що власних коштів часто бракує. Отримані засоби, зокрема антисептики, рукавички та маски, ми плануємо розподілити серед медичних працівників громади. Захисні халати передамо медикам, які безпосередньо працюють з хворими на COVID-19.

Цінуємо цю допомогу і сподіваємося якомога швидше пережити епідемію».

Іван Погоріляк, голова Перечинської ОТГ: Наша громада потрапила в непросту ситуацію через поширення коронавірусної інфекції, тому ми дуже вдячні за допомогу. Програма «U-LEAD з Європою» вже давно сприяє розвитку нашої громади. Особливо цінуємо, що наші партнери підтримали нас і в нинішній ситуації».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp