Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Петиція про відставку Зеленського набрала необхідну кількість голосів

18 липня 2020 р., 11:04

Менш ніж за десять днів документ зібрав більше 25 тисяч підписів, після чого президент зобов'язаний його розглянути.

Президента Володимира Зеленського закликали піти у відставку через скандал з податковою декларацією - відповідна онлайн-петиція уже набрала необхідну кількість підписів для розгляду.Так, автор петиції - деякий Віктор Уколов - закликав президента скласти повноваження після того, як НАЗК викрило його на несвоєчасному поданні змін в податкову декларацію."Володимир Олександрович неодноразово підкреслював, що відрізняється від старих політиків. 

Ми хочемо побачити підтвердження цим гучним заявам", - заявив автор петиції.При цьому він пропонує президенту альтернативу - не подавати у відставку, а зізнатися, що він збрехав виборцям в минулому році.З 8 липня, тобто менше ніж за десять днів, документ зібрав більше 25 тисяч підписів, що робить його обов'язковим до розгляду президентом.Раніше повідомлялося, що Зеленський зізнався в недекларуванні доходів. Сім'я президента не внесла в декларацію про доходи надходження від розміщення держоблігацій на п'ять мільйонів.У зв'язку з цим два протоколи про адміністративне правопорушення склав і вручив президенту особисто глава НАЗК. Матеріали передадуть в суд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp