Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Запорізькій області чоловік з гранатою погрожував перекрити дорогу

21 липня 2020 р., 15:28

За даними поліції, чоловік раніше служив в АТО

У Василівці Запорізької області п'яний чоловік з гранатою погрожував перекрити дорогу. Його затримали після того, як він зайшов до магазина.

Про це йдеться в повідомленні поліції Запорізької області.

Повідомляється, що вчора ввечері до місцевого відділення поліції надійшов дзвінок від місцевого жителя. Він заявив, що у нього є вибуховий пристрій, і він має намір перекрити дорогу.

"Кількома хвилинами пізніше до чергової частини надійшло ще одне повідомлення про те, що в продуктовий магазин, розташований на бульварі Центральному в місті Василівка, зайшов озброєний громадянин з предметом, схожим на гранату", - йдеться в повідомленні.

Озброєного хулігана затримали, а фахівці-вибухотехніки вилучили у нього гранату Ф-1.

"Підозрюваним виявився раніше судимий за корисливі злочини місцевий мешканець 1968 року народження, який до того ж, згідно висновку медичного огляду, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зловмисник в минулому учасник АТО. Попередньо встановлено, що боєприпаси він привіз із зони проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальну справу за статтями "хуліганство" і "незаконне поводження з боєприпасами". Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp