Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З серпня в Греції дозволили відновити круїзи

30 липня 2020 р., 22:21

Круїзним лайнерам дозволять причалювати в портах Пірея, Родосу, Іракліо, Волоса, Корфу і Катаколо.З 1 серпня Греція вирішила дозволити відновити круїзні подорожі.

Про це заявив міністр туризму Харіс Теохаріс, повідомляє Kathimerini в четвер, 30 липня.Зокрема, круїзним лайнерам дозволять причалювати в портах Пірея, Родосу, Іракліо, Волоса, Корфу і Катаколо.Перелік будуть розширювати залежно від розвитку ситуації з коронавірусом.За інформацією видання, туризм забезпечує близько 20% ВВП Греції. У 2019 році країну відвідали близько 33 млн туристів.Нагадаємо, що раніше в ЄС встановили правила транскордонних поїздок. Рада ЄС затвердила ряд основних заходів гігієни, яких повинні дотримуватися в колективному пасажирському транспорті.Також повідомлялося, що в Кабміні повідомили хороші новини для туристів. Після рішення уряду українцям не потрібно проходити обсервацію або робити тест на COVID-19 з повернення з Албанії і Єгипту.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp