Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: на "Авангард" повертається великий футбол

19 серпня 2020 р., 13:51

Любителям гри на втіху

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв із цією перемогою привітав президента футбольного клубу Валерія Пересоляка, з яким сьогодні зустрілися та обговорили співпрацю. Богдан Євстафійович висловив радість із приводу того, що команда ужгородського «Минаю» виборола путівку у вищу лігу, додав, що це великий здобуток гравців, керівництва команди та тренерського складу.

«Стадіон, який ми 3 роки тому повернули у комунальну власність міста, зазнав кардинальних змін, зокрема проведено реконструкцію легкоатлетичного ядра, капітально відремонтовано футбольне поле та поле зі штучним покриттям. Тому сьогодні «Авангард» відповідає критеріям для проведення у тому числі ігор футбольної Прем’єр-ліги, нещодавно його включили у список стадіонів, які можуть приймати матчі національної збірної України.

Бажаю ФК «Минай» нових перемог, сподіваюся, що ужгородський «Авангард» прийматиме учасників і багатьох інших змагань – як загальноукраїнського, так і міжнародного рівня. Ми ж і надалі продовжуватимемо роботу з його оновлення», – написав на фейсбук-сторінці міський голова Богдан Андріїв.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp