Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово замайорить новими кольорами

19 вересня 2014 р., 19:01

Патріотизм розіллється на... будинок культури...

Сьогодні, 19 вересня, в Берегівській міській раді відбулося засідання з участі сторін, які весною підписали Меморандум за розвиток, примноження добробуту, спокою мешканців міста. Це зокрема представники політичних партій та громадських організацій Берегова.

Порядок денний складався з двох питань, а саме з організації збору допомоги для учасників АТО та обговорення зразку банера з елементами патріотизму, який розмістять на фасаді Будинку культури.

Щодо першого питання всі дійшли згоди про потребу створення центрального штабу при міській раді, який займатиметься збором та розподілом коштів та інших видів допомоги. Учасники засідання зазначили, що даний центр повинен фіксувати всі доходи, також потрібен номер телефону, за яким зможуть звертатися всі бажаючі допомогти. Також акцентували на тому, що в першу чергу потрібно орієнтуватись на потреби берегівських учасників АТО. Звести такий центр планують у приміщенні Будинку культури.

Далі присутні перейшли до перегляду другого питання: всім учасникам були роздані декілька варіантів майбутнього банера. Однак дійти єдиної думки щодо вигляду та змістового наповнення плакату не вдалось. Зате вдалося взяти за основу один варіант, який можна буде коригувати. Тож, було вирішено зустрітись наступного тижня, де будуть розглядатись проекти з урахуванням пропозицій, які прозвучали сьогодні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp