Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові обговорили осінні Дні європейської культури

10 червня 2015 р., 15:21

Захід планують провести 25-26 вересня.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написав мер Берегова Золтан Баб’як:

"9 червня у міській раді відбулося перше засідання оргкомітету за участі заступників, депутатів, керівників управлінь з підготовки Днів європейської культури міста Берегове. Масовий захід планують провести 25–26 вересня.

Учасники наради поділилися ідеями щодо програми свята. Планується, що Дні європейської культури міста Берегове включатимуть концертну програму з участі місцевих творчих колективів та запрошених артистів. Заходи проходитимуть в Будинку культури, головній площі міста, «Фроді-парку», амфітеатрі, стадіонах. Міська рада хоче створити святкову атмосферу як для дітей, так і дорослих.

Паралельно планується проведення незвичайної урочистої сесії міської ради, на якій будуть вручені почесні грамоти та нагороди «Pro Urbe» видатним містянам.

Під час Днів європейської культури в Берегові має відбутися велопробіг, футбольні матчі та інші спортивні заходи. Окрім цього задумано провести конкурс краси та кулінарні змагання. Окремий пункт програми планують для берегівських учасників АТО.

Символом свята має стати цифра 952, адже саме стільки офіційно виповнюється цього року Берегову. Бажаючі зможуть оглянути місто з повітряної кулі. А протягом дня через проектор демонструватимуть документальний фільм про Берегово.

Зазначу, що це попередня програма, адже попереду ще кілька засідань оргкомітету."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp