Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"16 днів проти насильства" стартували в Ужгороді (ВІДЕО)

25 листопада 2020 р., 19:57

Від нині

У 1999 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Щороку в цей день у різних країнах по всьому світу розпочинається акція ,,16 днів проти насильства”. Основними завданнями цієї акції є привернення уваги громадськості до двох актуальних проблем – запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ і громадських організацій задля об’єднання зусиль заради захисту прав людини.

Це хороша нагода ще раз привернути увагу спільноти до існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо всіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини. Це можливість нагади про актуальність проблеми насильства заради її подолання. Працює низка державних установ, міжнародних та громадських організацій, до яких можна і потрібно звернутись за допомогою, якщо людина постраждала від насильства і потребує захисту та підтримки.

Подібні масштабні проблеми можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.


Прес-ценр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp