Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Безпечність туристичних маршрутів закарпатські рятувальники оцінювали з повітря (ФОТО)

4 грудня 2020 р., 09:30

Рятувальна служба Закарпаття разом з іншими відомствами готується до відкриття туристичного сезону.

Майже щодня гірські рятувальники проводять тренування, перевіряють гірські маршрути та відпрацьовують тактику надання допомоги відпочивальникам у Карпатах. Окрім цього 3 грудня до цього процесу долучили й вертоліт МІ-8МТ Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

У ході планового польоту рятувальники провели моніторинг місць проходження туристичних маршрутів у Свалявському, Воловецькому, Міжігрському, Тячівському, Рахівському та Хустському районах області та вивчили стан їх безпеки.

Також пілоти в чергове відпрацювали техніку посадки гвинтокрила в екстремальних гірських умовах, аби під час реальних рятувальних операцій проводити евакуацію постраждалих туристів із небезпечних зон за допомогою авіації.

Як зазначив керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей, розвиток туристично-рекреаційної галузі на території області є одним із пріоритетних напрямків розвитку краю, тож рятувальна служба докладатиме максимум зусиль, аби відпочинок громадян був безпечним, і кожен з туристів при потребі міг отримати кваліфіковану допомогу.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp