Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті нагородили волонтерів (ФОТО)

4 січня 2021 р., 15:05

Нещодавно

Підходить річниця з того часу, як в області заклади охорони здоров’я почали приймати пацієнтів з коронавірусною хворобою. Початок даних мироприємств супроводжувався багатьма питаннями які для медиків були невідомими ,як в діагностиці ,так і в лікуванні інфікованих хворих COVID-19, особливості пов’язані і з новими умовами роботи медичного персоналу - біологічний захист. 

{g}

Важливу роль в допомозі закладам охорони здоров’я першої хвилі, в яку увійшла Закарпатська обласна клінічна лікарня імені А.Новака відіграли волонтери та волонтерські організації, які зуміли закрити ту нішу, яка була необхідна для забезпечення засобами індивідуального захисту та медичного обладнання. 03.01.2021 голова благодійного фонду Новака, заслужений лікар України , директор КНП «Закарпатська обласна клінічна лікарня імені А.Новака»відзначив (медаллю Новака) волонтерів з врученням почесної нагороди .

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp