Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про прокурора Свалявського району написали недитячу сатиру

22 вересня 2014 р., 21:46

Опублікували життєвий "шедевр" на офіційному сайті міськради Сваляви і зняли із себе відповідальність за викриття героїв.

А ось і сам текст:

"Шановний читачу, хочу нагадати, що фейлетон - це сатиричний жанр художньо - публіцистичної літератури, що висвітлює негативні явища в суспільному житті.

Хочу вказати, що прізвище героїв цього фейлетону вигадані, але все інше відповідає дійсності, і, якщо хтось пізнає себе в цій публікації, то відповідальності за це ми не несемо.

Розпочнемо з того, що містечко Сольва розміщено в надзвичайно гарній місцині Карпат і живе своїм тихим провінційним життям. Громада міста надзвичайно працьовита, дружня і сповнена духовної культури.

Громада міста активно приймає участь у виборах, особливу увагу приділяє виборам органу місцевого самоврядування, якому надає повноваження щодо організації роботи по забезпеченню функціонування міста.

Виходячи з цього, враховуючи важливість роботи прокуратури, сесія міської ради вирішила надати прокуратурі міста нове службове приміщення, а саме адміністративний корпус дитячого садочка, при цьому скоротивши можливості закладу по прийому вихованців, але ця проблема була вирішена за рахунок інших садочків. А тепер починається саме цікаве, не так давно вся країна спостерігала як генеральний прокурор демонстрував апартаменти Пшонки, тоді подумалось, на кінець правда перемогла. Тільки хвора людина може таке творити, але на жаль нічого не змінилося.

Рік тому, тихе містечко Сольва сколихнула новина, до нас їде ревізор, а вірніше везуть нового прокурора Свистулькіна, по скільки старий прокурор не захотів працювати в команді Януковича - Пшонки, то Свистулькін заприсягнув їм на вірність на все життя за що, його можна похвалити, він дотримується слова.

Продовжуючи заповіти Пшонки, прокурор Свистулькін продовжує всіма можливими і неможливими методами попирати закон. Під час проведення мобілізації прокурор Свистулькін особисто підказував деяким головам сільських рад, не будьте дурнями, понаходьте хворих на туберкульоз і відвезіть у воєнкомат, таким чином і вовк буде ситий і коза – ціла.

А коли прокурор Свистулькін побачив демонстрацію апартаментів Пшонки, перший раз в життю в нього на очах появилися сльози, у вузькому крузі під чарчину він заявив – недовго чекати залишилось, в першому танку який заїде на Хрещатик буде мій дідо Пшонка. А поки що, ми розбудуємо свої апартаменти, що я за прокурор Свистулькін якщо буду ходити в загальний туалет з підлеглими, і в кабінетах вони можуть сидіти по двоє, а треба буде то і четверо - один сидить інший в черзі.

А тепер порахуємо: загальна площа приміщення прокуратури складає 203 м.кв., з них приймальня 40 м.кв., чотири невеличкі кабінети, в яких перебуває 15 працівників складають 53 м.кв., в той же час, в самого прокурора Свистулькіна кабінет складає 50 м.кв., кімната відпочинку з диваном з холодильником з повним баром спиртного, столом із м’якими стільчиками для друзів ще 40 м.кв., на кінець індивідуальний туалет на 20 м.кв.

В той день, коли демонструвались апартаменти Пшонки, прокурор Свистулькін визвав головного міліціонера і заявив, якщо хочеш щоб прокурорська золота ручка підписувала документи по кримінальних справах, то моя дупочка має сидіти на шикарному унітазі, негайно відремонтувати туалет в європейському стилі, а попутно і кімнату відпочинку.

Таким чином, я Свистулькін буду Вас - „міліцейську маргу” привчати до європейської культури, ви ж самі хотіли в Європу.

До честі головного міліціонера він відмовився купувати унітази і тепер страждає не тільки міліція, а і вся громада міста, тому що виявляється притягнути до відповідальності злодія непотрібний закон, а потрібний унітаз.

Громадська рада міста Сольва, керівництво району просило перевести Свистулькіна, но хоч заступником Генерального прокурора, щоб позбавити громаду міста від таких прокурорів, але до цього часу реакції немає. Вчора, а саме 16 вересня громада міста з натхненням прийняла звістку про те, що Верховною Радою прийнято Закон „Про люстрацію”, просимо Бога, Президента, Генерального прокурора допоможіть нам позбутися прокурора Свистулькіна. Ми народ не войовничий законопослухняний, але ми залишаємо право за собою викинути з приміщення дитячого садочка прокуратуру в такому складі як вона є, і повернути туди наше щастя, майбутнє суспільства – наших діток.

Громада міста Сольва"

Сміюлькін 23.09.2014 13:08 IP: 105.3.134.95
Чим не підстава радіти Свистулькіну. Якщо опоненти пишуть про нього таку "компру" то значить ніхрена у них на нього немає.
сеня 22.09.2014 22:40 IP: 46.56.178.94
цікаво, що "ня прокуратури складає 203 м.кв., з них приймальня 40 м.кв., чотири невеличкі кабінети, в яких перебуває 15 працівників складають 53 м.кв., в той же час, в самого прокурора Свистулькіна кабінет складає 50 м.кв., кімната відпочинку з диваном з холодильником з повним баром спиртного, столом із м’якими стільчиками для друзів ще 40 м.кв., на кінець індивідуальний туалет на 20 м.кв." все це зробив для СЕБН КОХАНОГО старий прокурор жуковський

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp