Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перший заступник прокурора області - у списку найбагатших прокурорів країни

29 грудня 2015 р., 22:01

Він увійшов до ТОП-15.

Складено топ-15 найбагатших прокурорів України. Деякі прокурори задекларували по кілька мільйонів
Іван ШимонЗа результатами аналізу декларацій прокурорів, які оцифровані сайтом "Декларації", видання Тексти.org.ua склало список топ-15 найбагатших представників цієї професії.

Окремо складений список прокурорів з найбільшими доходами, окремо - з найдорожчими автомобілями і найбільшими квартирами.

Імена цих прокурорів представлені в інфографіці.

Серед них у першій десятці, а фактично - сьомий, з найбільшим доходом за минулирй рік зазначений перший заступник прокурора Закарпатської області Іван Шимон, яком на прокурорській посаді у 2014 році вдалося заробити 0,7 мільйона гривень.

На карті у місці, що відповідає Закарпаттю, позначено двох прокурорів з "надмірно високим доходом". Однак по факту у списку вказано лише одного І.Шимона.

Крім того, на Закарпатті зазначено і наявність 4 прокурорів, що мають у власності надмірно дорогі автомобілі.

Довідка

ШИМОН ІВАН ПЕТРОВИЧ народився у селі Данилово, що на Хустщині, 21 травня 1977 року. У 2002 році закінчив Ужгородський національний університет, а також Національну академію прокуратури України. Згодом розпочав працювати в органах прокуратури.

Працював на різних посадах в Закарпатській та Львівській областях, також тривалий час обіймав посади в Генеральній прокуратурі України.

Остання посада Івана Шимона перед призначенням заступником прокурора області - начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp