Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чому закарпатський прокурор Бакай приписав неіснуючий борг на 1,2 мільйони Порошенку? (ДОКУМЕНТ)

11 квітня 2014 р., 19:48

Народний депутат Юрій Стець звернувся до Генерального прокурора Олега Махніцького з депутатським зверненням про незаконні дії заступника прокурора Закарпатської області Андрія Бакая.

Йдеться про переслідування в 2013-2014 роках корпорації «Рошен», яка належить одному з лідерів Майдану, народному депутату, а зараз кандидату в президенти України Петру Порошенко. 

Як сказано у зверненні, стосовно «Рошена» Міністерством доходів і зборів та його територіальними підрозділами було відкрито 23 кримінальні справи, проведені необгрунтовані перевірки та донараховано багатомільйонні штрафи. 

{g}

У своєму зверненні Стець пише, що Генпрокуратура вже звернула увагу на незаконність цього факту і вимагає дати правову оцінку також діям співробітників прокуратури, за сприяння та під заступництвом яких здійснювалися ці незаконні дії. Зокрема, Стець звертає увагу на дії тодішнього першого заступника прокурора Закарпатської області (а нині - заступника закарпатського прокурора) Андрія Бакая, за чиєю прямою вказівкою вже закриті кримінальні справи повторно вносилися до Єдиного реєстру досудових розслідувань, здійснювалися інші порушення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp