Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що дав Виноградівщині "Урожай"?

23 вересня 2014 р., 17:01

Такі плоди принесло сільське господарство:

Операція "Урожай" націлена на те, аби працівники сільського господарства не приховували від держави своїх доходів, а працедавці не використовували нелегально найману працю селян.

За словами заступника начальника ДПІ у Виноградівському районі Наталії Піцул, у рамках операції "Урожай – 2014" відпрацьовано 276 СГД – сільгоспвиробників, в т.ч. юридичних осіб – 265 та ФОП – 11, які станом на 1 вересня 2014 перебувають на обліку в ДПІ Виноградівського району ГУ ДФС У Закарпатській області.

У результаті проведення бесід з керівниками сільгосппідприємств щодо легалізації найманої праці 108 найманим працівникам підвищено рівень заробітної плати, легалізовано дохід за рахунок підвищення заробітної плати у сумі 180,8 тис. грн., додатково до бюджету надійшло податку на доході фізичних осіб та єдиного соціального внеску – 111,7тис. грн.. Внаслідок відпрацювання аграріїв добровільно оформлено 87 найманих працівників, таким чином легалізовано дохід в сумі 380 тис. грн., додаткові надходження по ПДФО та ЄСВ склали: 237,9 тис. грн.

Перед нами стоїть важливе завдання – не просто викрити несумлінних громадян та стягнути з них приховані суми, а й роз’яснити, донести до свідомості, що сплачувати податки – це передусім громадянський обов’язок, а офіційне оформлення на роботі гарантує соціальний захист працівника сьогодні і гідну пенсію в майбутньому, - зазначає заступник начальника ДПІ у Виноградівському районі Наталія Піцул.


За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp