Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Надходження єдиного податку на Виноградівщини склали майже 2,5 мільйони

11 березня 2015 р., 14:40

Таку суму сплатили платники за два місяці з початку року

Платники єдиного податку, що перебувають на обліку у Виноградівській ДПІ, сплатили до місцевого бюджету протягом січня-лютого 2015 року 2 млн 415 тис. грн, що на 36,2% більше ніж відповідного періоду минулого року. 

Фізичні особи – підприємці перерахували 1 млн 660 тис. гривень, а юридичні – 725 тис. грн. За словами голови комісії з реорганізації, заступника начальника ДПІ у Виноградівському районі Наталії Піцул, на обліку у Виноградівській ДПІ загалом перебуває 435 суб’єктів господарювання, які застосовують у своїй діяльності спрощену систему оподаткування сплачуючи єдиний податок (в тому числі платники єдиного податку IV групи – сільськогосподарські товаровиробники). 

А що стосується фізичних осіб, то в реєстрі значиться – Дякуємо всім платникам за відповідальне ставлення до своїх податкових зобов’язань та стабільне й ритмічне наповнення бюджетів, – підкреслила Наталія Піцул. 
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp