Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті іноземці прагнули "все вирішити" хабарями

23 лютого 2021 р., 17:20

Впродовж минулої доби прикордонникам Мукачівського загону семеро іноземців пропонували грошові винагороди на загальну суму 2000 форинтів, 900 гривень та 60 євро.

Шестеро з іноземців, перетинаючи кордон у різних пунктах пропуску, мали намір в’їхати до України без дотримання заходів спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної інфекції. Ще один іноземець, громадянин Угорщини, перевищив термін перебування в Україні.

Загалом від початку лютого, військовослужбовці Мукачівського загону, вкотре демонструючи нульову толерантність до корупційних проявів, 17 разів відмовились від неправомірних винагород, сума яких склала - 18 тисяч форинтів, 2 тисячі гривень та 60 євро.

Здебільшого подорожуючі пропонують хабарі за можливість уникнути самоізоляції або ж в’їзду на територію України без поліса страхування витрат, пов'язаних з лікуванням COVID-19 та обсервацією.

В усіх випадках прикордонні наряди на незаконні пропозиції відповідали категоричною відмовою та повідомили про спроби підкупу керівництву. З метою з’ясування обставин та прийняття правового рішення щодо ознак злочину, передбаченого статтю 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", прикордонники інформували про зазначені факти співробітників Нацполіції.





Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp