Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські Тячівщини затримали дві вантажівки з незаконно добутим гравієм

10 березня 2021 р., 23:52

Працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу зупинили два автомобілі, завантажені незаконно добутим гравієм.

Водії - жителі Хустського та Тячівського районів не змогли надати дозвільні документи на вимогу поліцейських. Вантажівки затримано на спецмайданчик поліції

Сьогодні, 10 березня, працівники групи реагування Тячівського районного відділу поліції зупинили на автодорозі сполученням Вишково-Буштино вантажний автомобіль марки «КрАЗ», завантажений гравієм.

Водій, житель селища Вишково Хустського району, який керував транспортним засобом, на вимогу поліцейських не надав документів на вантаж. Для з’ясування походження вантажу та всіх обставин події автомобіль з гравієм затримано на спецмайданчик Тячівського відділу поліції.

Ще один вантажний автомобіль – марки «Урал», завантажений гравієм, поліцейські зупинили на в’їзді в місто Тячів. Водій - житель села Грушево Тячівського району, теж не зміг надати документів на вантаж. Як і в попередньому випадку, машину затримано на спецмайданчик поліції.

За обома фактами поліцейські проводять перевірку.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp