Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В горах Закарпаття розшукали групу туристів

13 березня 2021 р., 10:00

Ось такі реалії

12 березня о 10:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Карпатах заблукала група з п’яти осіб. Дзвонила стурбована мати одного з туристів, яка розповіла, що з її сином вже п’яту добу немає зв’язку. Мешканці Києва вирушили в похід за маршрутом с. Луги – полонина Лемська – гора Гутин Томнатик. При цьому вони не зареєструвалися в рятувальному підрозділі перед виходом у гори.

Для проведення пошукових робіт було залучено фахівців гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів та гірських пошуковців з Івано-Франківської області.

О 14:20 закарпатські рятувальники зустріли дану групу туристів. Як з’ясувалося, вони не втрачали орієнтир і не потребували допомоги.

Проте оскільки кияни не попередили підрозділ ДСНС про свій похід та орієнтовну дату повернення, були організовані їхні пошуки. Наразі туристів транспортують до с. Луги Рахівського району.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp