Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Команда Закарпатського РВ АМУ провела виїзні консультації у громадах Берегівщини

18 березня 2021 р., 15:27

Варто знати

В рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (#ПУЛЬС) команда консультантів Закарпатського РВ АМУ провела виїзні консультації у двох територіальних громадах Берегівщини, а саме Великобийганській та Великоберезькій тергромадах. Консультації відбулися з дотриманням карантинних вимог.

Участь у консультаціях взяли сільські голови, депутати, а також працівники профільних управлінь та відділів вищевказаних сільських рад.

Під час консультації виконавчий директор Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України Олег Лукша поінформував присутніх про діяльність АМУ у сфері захисту й лобіювання інтересів місцевого самоврядування та територіальних громад. Зокрема, щодо збільшення відсотку ПДФО, який залишатиметься у місцевих бюджетах та дасть змогу територіальним громадам, в тому числі закарпатським, не тільки забезпечувати наявні видатки й потреби, а й формувати бюджети розвитку та покращення.

Консультантка з бюджетних питань Юлія Траньович розповіла про окремі аспекти й специфіку бюджетної децентралізації в цьому році, а також відповіла на актуальні запитання присутніх.

Сільські голови Великобийганської та Великоберезької територіальних громад, у свою чергу, подякували консультантам Закарпатського РВ АМУ за співпрацю, практичні поради та допомогу в особливо важливий та непростий період становлення новоутворених громад.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp