Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Після виборів газ для закарпатців може подорожчати у чотири рази

24 вересня 2014 р., 13:18

Не поетапно, а одразу.

Найбільший енергетичний держхолдинг «Нафтогаз України» не виключає встановлення вже в 2014 році єдиної ціни на природний газ для всіх споживачів України, що призведе до подорожчання палива для потреб населення в 4 рази. 

Як передає кореспондент УНІАН, про це на енергетичному форумі в Києві заявив заступник голови «Нафтогазу» Олександр Тодійчук. «Не виключається, що вже цього року будуть прийняті рішення про подальше підвищення ціни на газ. Є навіть такий варіант - я не хочу лякати, але і не хочу цього приховувати - що буде встановлена єдина ціна на газ і для промисловості, і для населення», - сказав Тодійчук. 

За його словами, дана ініціатива абсолютно підтримується Міністерством енергетики та вугільної промисловості. «Це дуже важкий удар, його політики намагаються уникати тому, що у нас цієї осені вибори, і невдоволення населення значною мірою може вплинути на цей процес», - додав він. 

Також заступник голови «Нафтогазу» зазначив, що, згідно з соціологічними дослідженнями, населення в умовах війни готове платити в 4 рази більшу ціну за газ, але за умови, що ці кошти повністю підуть на розвиток галузі. «Тут вже питання прозорості (розподілу коштів державою - УНІАН) виходить на перше місце», - підкреслив Тодійчук.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp