Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чотири країни-сусідки обговорять створення велодоріжок та транспортних коридорів

15 квітня 2021 р., 10:00

Ось такі реалії

У четвер, 15 квітня, о 13.00 відбудетсья он-лайн пресконфренція за результатами міжнародного круглого столу, «Транспортні коридори та велодоріжки», організатором якого є Кошицький самоврядний край та партнери з України, Угорщини і Румунії.

У рамках заходу відбудуться презентації експертів з питань транспорту, дорожньої та велосипедної інфраструктури, а також обговорюватимуться сучасні виклики, потреби, можливості та бачення розвитку у прикордонних регіонах.

У заході беруть участь Растіслав Трнка, Президент Кошицького самоврядного краю, Словаччина, Олексій Петров, Голова Закарпатської обласної ради, Олексій Бойко, Голова Чернівецької обласної ради, Юрій Цимбалюк, Начальник відділу з питань міжнародних зв'язків, інвестицій та проектної діяльності Івано-Франківської обласної ради,

Оскар Шестак, Президент Загальних зборів регіону Саболч-Сатмар-Берег, Угорщина, Іонел-Овідіу Богдан, Президент Ради повіту Марамуреш, Румунія, Представник повіту Сату-Маре, Румунія, Наталія Носа, директор Міжнародної асоціації інституцій регіонального розвитку «МАІРР», координатор проекту, www.mobi.iardi.org та інші.


Приєднатися до пресконференції, а також за бажанням до дискусій круглого столу можна за лінком

Ужгородський прес-клуб

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp