Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді виступить Олександр Садварій

26 травня 2021 р., 12:30

Незабаром

Вже незабаром літо – пора відпусток, пікніків, подорожей, романтичних і неповторних літніх вечорів, провести один з яких, а саме 06 червня 2021 року запрошують Закарпатська обласна філармонія, Олександр Садварій та його друзі.

Цього року заслужений артист України Олександр САДВАРІЙ святкує свій золотий ювілей - 50-річчя, з нагоди якого запрошує своїх шанувальників на музичний вечір «Молюся Богу, співаю людям».

Олександр САДВАРІЙ (тенор), соліст-вокаліст Закарпатської обласної філармонії, талановитий співак з чудовими вокальними даними, природна обдарованість та працездатність якого дозволяють виконувати твори різні як за характером, так і за манерою виконання. Музикант працює як в класичному, так і в естрадному жанрах. Сольний репертуар складають твори українських, закарпатських та зарубіжних авторів.

Виконавець неодноразово гідно представляв мистецтво краю на найпрестижніших сценах України (Національний палац культури «Україна»), брав участь у міжнародних мистецьких проектах (Німеччина, Франція). Член журі мистецьких конкурсів та фестивалів.

Здійснює активну концертну діяльність на Закарпатті та за його межами.

Початок о 17:00

Ведучі – Ольга ДОНЕЦЬКА і Тарас ГАМАГА.

Завітайте, привітайте та відпочиньте у компанії улюблених мелодій!

Вкотре просимо звернути увагу, що музичний вечір відбудеться з дотриманням карантинних вимог. Кількість місць обмежена.

Квитки продаються в касі філармонії та на CONCERT.UA

https://concert.ua/ru/event/oleksandr-sadvariji-uzhhorod



Редакторка Марія Коваль

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp