Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники вакцинуються вдруге

5 серпня 2021 р., 08:30

Варто знати

В рамках виконання своїх обов’язків, прикордонники щодня контактують із великою кількістю осіб, адже першими зустрічають громадян, які прибувають на територію нашої країни та, безумовно наражаються на небезпеку захворіти на коронавірусну хворобу. З початку пандемії військовослужбовці Держприкордонслужби одними з перших протидіяли розповсюдженню коронавірусу і, як ніхто інший розуміють, що найдієвішим засобом боротьби з COVID-19 – є вакцинація. Вакцина допомагає імунітету боротися з вірусом і формує в організмі антитіла, а пройдений курс щеплень мінімізує ризик зараження.

Повний курс щеплень в Мукачівському прикордонному загоні вже пройшли майже 500 осіб. Вакцинують персонал загону мобільні бригади Мукачівського ЦПМСД трьома видами вакцин – AstraZeneca, Pfizer-BioNTech та CoronaVac. Окрім того, частина військовослужбовців та працівників Мукачівського прикордонного загону отримують щеплення в наявних на Закарпатті стаціонарних пунктах щеплення.

Пам’ятаймо! Вакцинація убезпечує від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19 та допомагає вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч!

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp