Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

17-ий сезон Закарпатської ліги КВН закрито (ФОТО)

27 вересня 2014 р., 10:37

Визначили володаря Кубку та найкращих з КВНівців.

Черговий сезон Закарпатської ліги КВН добіг кінця. Фінішною яскравою крапкою став Фінал Кубка, який пройшов 23 вересня у залі ПАДІЮНу. І хоч із 11 команд, які мали право поборотися за почесний приз, зіграли 6, захід таки відгудів на славу! За звання Володаря Кубку ЗЛ КВН: А ШО?!, Чебурек-паук, RADUЖNUY ENOТ, В комі (журналісти УжНУ), Медсестра Тамара (медфак УжНУ), Виход на 3.

На долю нашої Батьківщини випало багато складних випробувань, в Україні – непростий час, але гумор із давніх давен недарма вважається одним із найпотужніших видів зброї. Тож, ЗЛ КВН долучається до Руху підтримки закарпатських військових. На двох фінальних іграх сезону для потреб наших вояків було зібрано більше 10000 гривень!

Що ж, перед стартом конкурсної програми присутні у залі мали змогу переглянути відеоролик команди-чемпіона ЗЛ КВН «БУМу» про «Ейса Внатурі». А далі – стартували конкурси!

Першим було спільне привітання-«яєшня». «А шошки» та «чебуреки» заспівали веселих пісень; RADUЖNUY ENOТ поговорили про спонсорів; «В комі» показали, що можна приготувати за 30 секунд; «Медсестра Тамара» доводили, що дівчата завжди залишаються дівчатами і продемонстрували Ангелу Меркель на прес-конференції (звісно, не обійшлося без «селфі»!); «Виход на три» презентували рецепт ідеального виступу.

{g}

Далі команди змагалися у традиційній розминці із запитаннями-відповідями та веселим коментуванням картинок. І завершував Фінал Кубка – фрістайл.

Поки журі вирішувало долю переможця, на сцені із найкращими своїми номерами виступили Чемпіони Закарпатської ліги – команда «БУМ».

Для підведення підсумків 17 сезону Закарпатської ліги КВН на сцену запросили голову ЗЛ та улюбленця усіх КВНівців – Сергія Денисенка. Він нагородив кращих спеціальними відзнаками та подарунками від «Дастору».

Тож, перший «Оскар» отримав Мішіке Лутак (головний відеограф ЗЛ) - за операторську роботу. 
Титул «Міс Усмішка» отримали дівчата із«А ШО?!». 
Неочікувано нагорода знайшла і автора цих рядків – за вагомий внесок у розвиток КВНу на Закарпатті – диплом у Олександри Артюхіної.
І от, час для головних титулів сезону!
Тож, кращою актрисою визнано Маріанну Попович («Без Мандата»).
Кращим актором став Артур Симонян («БезУмная Молодежь»).
Диплом кращого капітана отримав Володимир Кірсанов (RADUЖNUY ENOТ). До слова, Вова – не капітан не тільки «Єнотів», він опікується ще кількома командами ліги, а крім того – керівником 2 шкільних команд КВН!
І командою-відкриттям сезону є «Високо в горах».

Усі нагороди знайшли своїх заслужених володарів! Але головна інтрига дня – зберігалась.. Слово – за суддями. Цього разу результат – одноголосний: володарями Кубку ЗЛ КВН стає команда КВН «А ШО?!».
З перемогою, дівчата! Із заслуженим титулом!

Що ж, 17-ий сезон завершено: відомі усі переможці, володарі дипломів та кубків радіють відзнакам, але КВНівці – не розслабляються! За місяць стартує новий, 18-ий сезон, який обіцяє принести чимало нових сюрпризів та подарувати чимало відкриттів. А там – знову початок Шкільної ліги КВН.

Наразі ж, закарпатці відправляються на Всеукраїнські фестивалі КВН на Одещину – у Затоку! А потім уже – на обрії старт нового сезону! Довго чекати не доведеться!
До наступних зустрічей!

Сашка Артюхіна


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp