Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Де гроші влади та простих закарпатців, зібрані на АТО?

27 вересня 2014 р., 14:59

Від Координаційного центру при Закарпатській ОДА чекають звіт за кожну копійку.

Керівник Закарпаття Василь Губаль вимагає від Координаційного центру детального звіту за кошти, отримані від краян для військових.

Голова Закарпатської ОДА сказав: «Я пропоную представникам Координаційного центру відзвітувати про свої дії та розподілені кошти. Ми знаємо, що в області виділялися і збиралися значні суми для допомоги нашим оборонцям. Ідеться як про 3,5 мільйона гривень, виділені Закарпатською обласною радою, так й інші кошти, які люди збирали на місцях, у районах, в організаціях, за лінією РДА. Усе це – гроші закарпатської громади, й громада має знати, на що вони були витрачені».

У звіті представників Координаційного центру, раніше створеного при ОДА заради «координування допомоги учасникам АТО», керівник краю чекає конкретики.

«Бажано, аби вони зробили це так, як роблять волонтери, звітуючи про кожну копійку і подаючи фотодокази про відправлену і отриману допомогу» – сказав Василь Губаль.

Для довідки: Закарпатський обласний координаційний центр з питань оборонної та мобілізаційної діяльності, юридичної та правової допомоги був улітку створений при Закарпатській ОДА. Очолив його військовий пенсіонер Григорій Дорошенко. Як офіційно повідомлялося, «Центр було створено з ініціативи і за участі громадськості». Центр мав завдання й опікуватися забезпеченням Батальйону територіальної оборони Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp