Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавський РайСЮТур працює уже чверть століття

28 вересня 2014 р., 14:46

На кожен рік - по тисячу учнів.

25 років – це небагато, але й не так мало… Саме таку річницю з дня створення, за «круглим» столом відзначала Іршавська районна станція юних туристів, директором якої є Іван Терпай. 

Привітати один з кращих позашкільних навчальних закладів району з його ювілеєм прийшли голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар, заступник Іршавського міського голови Василь Мейсарош, начальник відділу освіти РДА Єлизавета Яцканич, заступник директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Дмитро Омельченко, заступник директора Закарпатського центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Михайло Левінець, депутат райради Василь Павлище, директори позашкільних установ району та інші.


За 25 років своєї діяльності колектив райСЮТур став організаційним центром туристсько-краєзнавчої роботи та розвитку спортивного туризму роботи у районі. Навчання у туристично-краєзнавчих гуртках за цей час пройшли близько 25 тисяч учнів. Сьогодні багато з них є уже авторитетними педагогами та організаторами туристичної діяльності.

Принципи всебічного виховання школяра активними засобами туризму, з метою підготовки молоді до активної життєвої позиції, покладені в основу діяльності педагогічного колективу районної станції юних туристів. Робиться багато для того, щоб туризмом займалися не тільки школярі та молодь, а й широке число представників громадськості. Туристичні походи, екскурсії, експедиції відіграють величезну роль у розширенні світогляду як учнів так і дорослих, залученню їх до вивчення історії та природи рідного краю, народної культури з її етнографічними особливостями. 



Педколектив також бере активну участь у всіх акціях серед працівників освітніх закладів, що проводяться в Україні, а саме: всеукраїнських пошукових експедиціях «Краса і Біль України», « Історія міст і сіл України», «Вишивана Україна» тощо.Хочеться відзначити, що дирекцією райСЮТур докладається досить багато зусиль для залучення на відпочинок в рекреаційні зони району і краю юних туристів, учнівську та студентську молодь з інших регіонів України та близького зарубіжжя.

- Можна впевнено констатувати, що колектив Іршавської РайСЮТур займає одне із провідних місць в реалізації туристсько-краєзнавчої роботи та розвитку туризму й рекреації як на Іршавщині так і на Закарпатті. Тому дозвольте побажати вам успіхів, наснаги, процвітання та довгих років плідної праці для розвитку нашого району. – зазначив у вітальному слові голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар.
Іршавська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp