Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці облаштовуватимуть домівки

29 вересня 2014 р., 13:21

Деявим краянам вже виділили для цього ділянки землі.

У четвер, 25 вересня заступник начальника управління Держземагентства у Тячівському районі Денис Титов взяв участь у відкритому першому пленарному засіданні 29-ї сесії Тячівської міської ради, де вирішувалося питання виділення громадянам земельних ділянок під будівництво індивідуального житла згідно з першочерговими списками. 



Кожен претендент сам особисто обирав ділянку методом жеребкування. Для цього у залі було встановлено дві скриньки з номерами від 1 до 183. У першій ці числа відповідали номеру претендента на отримання ділянки у списках, а в другій – порядковому номеру ділянки під будівництво зі списку ділянок. Представники земельної комісії називали прізвища зі списку та адреси місця розташування ділянки, яку отримають названі мешканці. 

Той, чиє прізвище було озвучене, витягав номер з адресою своєї майбутньої ділянки. Власники отриманих ділянок могли ознайомитись із їх розташуванням на карті. В результаті роботи сесії було розподілено 180 ділянок у нових кварталах індивідуальної житлової забудови в урочищах «Елевен», «Паллази» та «Шовань-Сег». У списки були внесені прізвища молодих сімей, які мають намір будувати житло. Їх опрацьовували і вивчали депутати та земельна комісія. Особлива умова – будівництво повинно розпочатися на протязі наступних трьох років. Якщо власник не використає ділянку за призначенням, її зможуть відібрати, повідомляє Управління Держземагентства у Закарпатській області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp