Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині мобілізують 47 офіцерів для роботи у віськкоматі

19 березня 2014 р., 15:52

Згідно з Указом Президента України від 17 березня 2014 року № 303/2014, затвердженого Верховної Радою України

«Про часткову мобілізацію» та у зв’язку із різким ускладненням внутрішньополітичної обстановки, втручанням Російської Федерації у внутрішні справи України , зростанням соціальної напруги в Автономній Республіці Крим і місті Севастополі оголошено проведення часткової мобілізації. Під часткову мобілізацію підпадає і Закарпатська область. Мобілізація проводиться протягом 45 діб з дня набрання чинності цим Указом Президента. На виконання мобілізаційної директиви та оперативного командування, Указу Президента України військовий комісаріат розвертається до штатів військового часу і тому 47 осіб (офіцерів), які проходили дійсну військову службу в лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях призвані на військову службу. 

Всі вони будуть проходити військову службу на базі Берегівського об’єднаного військового комісаріату. За цими людьми зберігаються їх робочі місця. Оплата праці цих громадян здійснюється з державного бюджету згідно з чинним законодавством. У разі повної мобілізації буде здійснюватися призив громадян України з 19 річного віку. Солдати, сержанти запасу віком до 45 років, офіцери − до 55 років. Громадяни України, військовозобов’язані , пригідні за станом здоров’я до військової служби, які отримали повістку із Берегівського військкомату зобов’язані з’явитися до військкомату та мати при собі військовий квиток, повістку та паспорт. Ухилення від мобілізації несе за собою кримінальну відповідальність згідно законодавства України. За більш детальнішою інформацію необхідно звертатись до військових комісаріатів. Інформація дійсна станом на 12.00 к.ч. 19 березня 2014 року.

Повідомили на сторінці Золтана Бабяка на Facebook

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp