Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто чим багатий, тим і допомагає: Тячівщина для військових урожай зібрала (ФОТО)

8 жовтня 2014 р., 21:00

Збір продовжуватиметься й надалі, а вилучені кошти підуть на допомогу військовим.

Доброчинна акція по збору яблук, яку днями ініціювало керівництво райдержадміністрації, вже другий день триває у садах колишнього радгосп-заводу в селі Руське Поле. 

Сьогодні, 8 жовтня, до збору фруктів долучився і колектив працівників райдержадміністрації, разом з головою державної адміністрації Петром Голубкою та заступником Василем Каганцем. Також участь у проведенні акції прийняли працівники Тячівського управління соціального захисту населення та начальник управління Василь Бонка. 

- Приємно, що окрім молоді, ініціативу активно підтримали працівники державних установ району, які зголосились попрацювати для підтримки військовослужбовців та своїм чесним трудом внести свій вклад у благодійну справу, - наголосив Петро Голубка. А також висловив всім учасникам акції щиру подяку. Оскільки трудились працівники держустанов старанно - то й урожай зібрали чималий. 

{g}

Їх сукупний внесок у доброчинну справу склав близько 10 тонн спілих яблуневих плодів. А так як яблуні цього річ вродили на диво урожайно, то дана акція буде продовжуватись ще декілька днів. До участі в благодійному заході запрошуються волонтери та всі небайдужі мешканці району. 

Виручені кошти від продажу плодів будуть використані на потреби військовослужбовців у зоні АТО. Будуть перераховані на рахунок благодійного фонду «Срібна земля», з якого спрямовуватимуться на потреби армії. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp