Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандні тюльпани через "зелений коридор" (ФОТО)

14 жовтня 2014 р., 14:52

Чопські митники виявили у легковику 43 мішки з цибулинами тюльпанів на суму 138 тисяч.

В зону митного контролю митного поста «Малий Березний» Чопської митниці Міндоходів заїхав легковий автомобіль марки «Fiat». Ним керувала громадянка України, яка слідувала з Словаччини в Україну.

При в’їзді в зону митного контролю українка обрала «зелений коридор». Однак в ході контролю митники вивели автомобіль на поглиблений оглядовий майданчик. У багажному відсіку вони виявили 43 мішки з цибулинами загальною вагою 700 кг. Згідно з поясненням українки, товар вона придбала на ринку в Словаччині та ввозила його для власних потреб.

{g}

Відповідно до чинного законодавства, ввозити громадянами для вільного обігу виявлені цибулини в будь-яких обсягах не дозволяється.

Таким чином, громадянка України порушила встановлений порядок проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю. За цим фактом Чопською митницею Міндоходів складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 471 МК України.

– Відповідно до ст. 511 МК України, протоколом про порушення митних правил тимчасово вилучено безпосередні предмети правопорушення в кількості 700 кг. Вартість вилучених цибулин тюльпанів становить майже 138 тис. грн., – зазначили митники.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp