Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині говорили про іншу математику (ФОТО)

16 жовтня 2014 р., 17:01

Які особливості цієї науки у контексті з сучасністю?

Сьогодні, 16 жовтня, на базі Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено обласний науково-практичний семінар з математики. Присвячена зустріч, участь у якій прийняли методисти районних (міських)відділів (управлінь) освіти та керівники районних (міських) методичних об’єднань вчителів математики, обміну досвідом з теми: «Особливості викладання математики з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій».



Безпосереднє керівництво роботою семінару здійснював заступник директора з навчально-методичної роботи та моніторингу якості освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат фізико-математичних наук, доцент Василь Петечук за участі завідувача районного методичного кабінету Тячівської районної ради НадіїЗеленської.

В рамках відкриття семінару учасників привітав голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка. Очільник району наголосив, що незважаючи на складну-суспільно політичну ситуацію в державі, питання розвитку освіти залишається пріоритетним. А впровадження інформаційно-комп’ютерних технологій у навчально-виховний процес суттєво сприяють покращенню якості надання освітніх послуг. Тому райдержадміністрація працює в напрямку забезпечення освітніх закладів району новітніми технологіями.

З вітальним словом також виступив депутат Закарпатської обласної ради Василь Федурцьо, який також привітав присутніх, побажав їм плідної роботи та наголосив, що обласна рада також приділяє особливу увагу комп’ютеризації та позитивних змін у галузі освіти всіх районів Закарпаття.

Відтак із відкриттям семінару колег привітала начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Марія Думнич, яка також інформувала учасників щодо розвитку освітянської галузі Тячівського району.

В рамках проведення семінару, методист РМК Н.Зеленська ознайомила учасників з організацію методичної роботи з освітянськими кадрами загальноосвітніх навчальних закладів району. А директор Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 Л. Явтушенко виступила з презентаційними матеріалами про навчальний заклад.

Крім того, учасники детально проаналізували питання, що стосувались використання ІКТ в навчальному процесі , в роботі з обдарованими учнями, в організації методичної роботи з учителями математики, використання ВЕБ-технологій у викладанні природничо-математичних дисциплін та інновації у системі підвищення кваліфікації вчителя.


У відповідності до програми семінару, його учасники відвідували уроки математики з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій у 6-му та 8-му класах. А також переглянули майстер-клас інтегрованого уроку з математики та інформатики.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp