Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Айдарі помилились: Закарпатський "Гуцул" - живий

17 жовтня 2014 р., 10:16

Під Лисичанськом загинув "Гуцул", що жив по іншу сторону Карпат.

Вчора, 16 жовтня, під час прес-конференції про загибель закарпатця повідомив активіст, волонтер батальйону “Айдар” Віталій Грегор.

Він сказав, що у ніч з 15 на 16 жовтня у Луганській області під Лисичанськом “Айдар” потрапив у засідку і загинув наш земляк Василь, позивний Гуцул, з Великого Березного.

Тим не менше, ця інформація виявилася хибною, повідомляє Заголовок.

"На сьогоднішній час після ідентифікації загиблих вдалося встановити, що загинув боєць із позивним «Гуцул» із Ясіня Івано-Франківської області. Такий же позивний має і наш закарпатський хлопчина із Березнянщини, тому вчора мене повідомили, що загинув наш «гуцул», а як виявилось, це не закарпатський, однак я вважаю, і для мене особисто вони всі там наші!", – йдеться у новому повідомленні Віталія Грегора.




Лисий 23.05.2015 10:51 IP: 75.101.1.212
Люди добрі! Ясіня - правда не на Березнянщині - але на Закарпатті в Рахівському районі. Віталька міг переплутати, а ось куча "грамотних" журналістів не помітивши поширюють цю "помилкову" помилку!!! Вічна пам'ять всім загиблим!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp