Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий голова Закарпатського комітету виборців навчав міліціонерів (ФОТО)

17 жовтня 2014 р., 18:53

Розповів про дії останніх під час нештатних ситуацій.

Тренінг в УМВС для правоохоронців сьогодні провели голова обласного Комітету виборців України Дмитро Тужанський та юрист цієї громадської організації Олександр Лендєл. 

Гості пояснили особовому складу алгоритм дій правоохоронців під час виборів. Зокрема, як діяти міліціонерам під час голосування, підрахунку голосів, в разі виникнення нештатних ситуацій тощо. 


В допомогу працівникам ОВС, задіяним під час виборів, розроблено спеціальні брошури як внутрішні, так і надані КВУ. 

Перед особовим складом також виступив начальник відділу внутрішньої безпеки міліції полковник Олексій Ілляшенко, який наголосив на збереженні табельної зброї, постійному перебуванні міліціонера на виборчій дільниці та інших важливих нюансах несення служби під час виборів. Представники КВУ також відповіли на численні запитання працівників закарпатської міліції. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Сашко 17.10.2014 22:59 IP: 202.189.118.46
Скромний!???????????? йопсєль-мопсєль :)
Елизавета 17.10.2014 19:26 IP: 85.66.248.5
Дмитру Тужанському бажаю наснаги, натхнення у нелегкій роботі, коли Україна знаходиться у стані війни. Молодий, скромний, високоосвічений мукачівець зайняв достойну посаду! Нехай щастить!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp