Цього року свято проходитиме 30 та 31 січня. Із обіда 30.01. триватиме виготовлення та дегустація національних угорських та українських страв зі свинини (ковбаса, шинка, гурка, бограч, голубці).
У суботу:
7.00 — Збір команд, пригощання учасників конкурсу гарячим вином та домашньою горілкою, ловля та зарізання свиней, традиційне обжимання свиней соломою.
Виготовлення та дегустація національних угорських та україських страв зі свинини (ковбаса, шинка, гурка, бограч, голубці). Звучатиме жива музика у виконанні ансамблю “Божар”.
13.00 — Офіційне відкриття
14.00 — 17.00 — Культурно – розважальна програма
17.00 — Нагородження переможців конкурсів
Інтернет-видання
UA- Reporter.com