Російський блогер Роман Юхновець на своїй сторінці у соціальній мережі поділився враженнями від відпочинку, адже для цього він обрав Закарпаття.
Блогер розповів, що його здивували кулінарні та культурні особливості. Він ознайомився із закарпатською кухнею. Але більше всього хлопця вразили чани, у яких тебе можуть «зварити». У одному з таких і «варився» російський гість, пише
Преса України«Це найкраще, що могло трапитися з москалем на західній Україні. Мене зварили у великому казані, потім занурили у крижану воду і знову зварили. І так разів десять. Організм фонтанує емоціями, а тіло бажає тільки відпочинку», - написав Роман Юхновець.
{g}
Загалом турист задоволений відпочинком і зазначає, що він не проти повернутись на Закарпаття ще раз.
«Отже, відпочинок у Закарпатті закінчено. Це були неймовірно красиві і корисні травневі дні в горах. Ми з'їли кілограми смачної гуцульської їжі, випили літри трав'яного чаю і місцевих наливок з чорниці, брусниці, ожини і трав. Потім потрібно знову їхати на західну Україну, щоб поповнити організм цими запасами. Чого і вам раджу», - підсумував свою розповідь Роман Юхновець.