І смачно.
{g}
12 жовтня 2016 року в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулися змагання по приготуванню традиційної закарпатської страви – баношу. Гостями свята були команди Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та послуг і Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ.
Чотири команди майбутніх кухарів мали презентувати тематичну закарпатську народну сервіровку столу, емблему, презентацію команди. Після цього вони мали розпалити вогонь та приготувати банош по-гуцульськи за 1 годину. Студентам дозволялося вносити зміни в традиційну рецептуру, подавати різноманітні добавки (соуси, гриби, спеції тощо). Журі оцінювало смакові якості страви і оригінальність подавання. Привітала учасників та вручила їм грамоти і призи директор УТЕК КНТЕУ Павлюк Лариса Іванівна.
Пічкар Маріанна голова циклової комісії технологічних дисциплін УТЕК КНТЕУ