Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородські студенти бограч готували (ФОТО)

13 жовтня 2016 р., 14:20

Було весело

І смачно.

{g}

12 жовтня 2016 року в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулися змагання по приготуванню традиційної закарпатської страви – баношу. Гостями свята були команди Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та послуг і Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ.

Чотири команди майбутніх кухарів мали презентувати тематичну закарпатську народну сервіровку столу, емблему, презентацію команди. Після цього вони мали розпалити вогонь та приготувати банош по-гуцульськи за 1 годину. Студентам дозволялося вносити зміни в традиційну рецептуру, подавати різноманітні добавки (соуси, гриби, спеції тощо). Журі оцінювало смакові якості страви і оригінальність подавання. Привітала учасників та вручила їм грамоти і призи директор УТЕК КНТЕУ Павлюк Лариса Іванівна.






















Пічкар Маріанна голова циклової комісії технологічних дисциплін УТЕК КНТЕУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp