Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Срібному татоші зварили юшку "докартопляної" ери (Фото)

22 травня 2016 р., 09:48

Колоритно та смачно!

Вчора, 21 травня, у замку Сент-Міклош стартував фестиваль середньовічної культури "Срібний Татош".

У рамках фесту відбулась реконструкція юшки докартопляної ери - Ракоці-левеш. Проводив смачну "реконстукцію" туризмознавець Федір Шандор, повідомляє Туристичний інформаційний центр Мукачева.

{g}

Фестиваль "Срібний татош" фінішує сьогодні ввечері. Тож поспішайте до замку в Чинадієві!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp