Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді, в обласному музеї архітектури і побуту, відбулася чергова презентація гастрономії

17 жовтня 2018 р., 09:15

На презентації представлені продукти власного виробництва.

Чергова крафтова презентація локальної гастрономії пройшла минулими вихідними в обласному музеї архітектури і побуту, в Ужгороді, де останні півроку кожну третю суботу проходять презентації закарпатських продуктів.

Цього разу представив продукти власного виробництва відомий мясний крафтовик Олександр Гашпар з Мукачева. Присутні змогли побачити унікальну еко-продукцію з мангалиці, баранини, телятини, почути про виробництво шовдаря, кулателло, салямі закарпатського походження, і звичайно скуштувати мясні смаколики від господарства Гашпара.

Презентацію традиційно модерував експерт з туризму та професор УжНУ Федір Шандор.

Також радимо переглянути наш репортаж з однієї з перших презентацій цієї серії, а також послухати поезію про закарпатський шовдарь.

 
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: [email protected]
Розробка сайту: Victor Papp