Торт вагою 10 кілограмів спекли студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу і принесли військовим, що повернулися із зони АТО.
Торт, на який пішло 100 яєць, 5 літрів вершків, 2 кілограми масла та 1 кілограм марципанової суміші, зробили у вигляді двох білих голубів.
Кошти на придбання продуктів було виділено студентською профспілковою організацією, а торт випікали власноруч студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції». Дівчата Аніка Надь, Аліна Попович, Галина Лангвізер та Аліна Петрунь дуже хвилювалися, адже відчували всю відповідальність за взяту на себе справу.
Солдати військової частини А1778, що розташована по вулиці Другетів, були приємно вражені такому подарункові. А студенти не приховували радості, що у такий спосіб змогли висловити свою повагу і вдячність військовослужбовцям.
{g}
Агентство комунікацій ПАЗЛ