Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Знайшли винного у крадіжках велосипедів у Виноградові

27 жовтня 2014 р., 13:07

Украв, сів і поїхав…

18-річний мешканець Виноградова припаркував свого велосипеда біля магазину, а коли повернувся, його вже там не було. Невдовзі 26-річного злодія знайшли міліціонери, до яких звернувся із заявою потерпілий. 

Як свідчить статистика, велосипед набуває популярності як транспортний засіб серед місцевих мешканців, і серед зловмисників теж. До рук крадіїв потрапляють велосипеди, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, на сходових клітках у під’їздах. Адже багато часу і зусиль для цього не потрібно: вкрав, сів і поїхав… 

Так було і в цьому випадку. Як з’ясували правоохоронці, того дня хлопець приїхав за покупками на гуртовий ринок в місто Виноградів і при цьому залишив свій велосипед без нагляду, попередньо нічим не закріпивши його. Саме цим і скористався злодій. 

Аналогічна заява надійшла ще від одного виноградівця. Цього разу злодій викрав велосипед, пошкодивши навісний замок. Виноградівські правоохоронці встановили, що крадіжку обох велосипедів скоїв 26-річний мешканець Виноградова, раніше вже судимий за аналогічні злочини. 

У скоєному зловмисник зізнався, речові докази вилучено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp