Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Одесі затримали банду наркоторговців

5 вересня 2019 р., 19:20

Вони збували психотропи на території міста

В Одесі співробітники прокуратури затримали 5 осіб, які займалися наркобізнесом на території міста. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу прокуратури Одеської області.

Зазначається, що раніше судима за наркодилерство 28-річна уродженка міста Татарбунари організувала "сітку" із співучасників, які систематично збували психотропи в Одесі.

"Жінка відповідала за отримання товару, а 4 жителя Одеси продавали "зілля" трьома шляхами: через "закладки", з рук у руки, а також через спеціально створений інтернет-магазин", - йдеться в повідомленні.

2+1+0+Під час обшуків місць проживання наркоторговців, правоохоронці вилучили 70 грам РVP (особливо небезпечна психотропна речовина, обіг якої заборонений), електронні ваги, мобільні телефони і записи з базою "клієнтів".

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно п'яти співучасників. Відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp