Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгорода рухалась вантажівка з контрабандними цигарками (Фото)

11 лютого 2016 р., 18:07

З Одеси

Сьогодні в рамках тісної взаємодії Державної прикордонної служби України з Національною поліцією, Державною фіскальною службою та СБУ припинено спробу доставки з Одеси в західні регіони України великої кількості тютюнових виробів.

{g}

Інформацію про незаконний обіг сигарет, які мали переправляли використовуючи транспортний засіб одного з поштових перевізників, отримали оперативні співробітники Котовського прикордонного загону. Негайно було організовано співпрацю з іншими правоохоронними та контролюючими відомствами.

Вже за деякий час вантажівку співробітники Національної поліції спинили на трасі «Київ-Одеса», а прикордонники направили повідомлення на фіскальну службу та СБУ. Невдовзі було отримано й ухвалу суду, на підставі якої розпочався догляд вантажівки спільною міжвідомчою групою.

В даний час вже виявлено чотири відправлення цигарок «Ashima», які мали доправити в Чернівці та Ужгород. Перевірка та огляд триває.



Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp