Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський виконком визнали винним

29 жовтня 2014 р., 09:31

По хорошому не хотіли, довелось звертатись до суду.

Господарський суд Закарпатської області підтвердив законність вимог, встановлених рішенням Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Як встановило Відділення, виконавчий комітет Ужгородської міської ради відмовив ТОВ «Проектно-будівельний комплекс» у переведенні належного йому адміністративного корпусу (літ.В) по вул.Гранітній, 14 в м. Ужгород після проведення ремонтних робіт (перепланування, зміна призначення невиробничого приміщення…) з нежитлового фонду в житловий (гуртожиток).

Так, у квітні 2014 року адміністративна колегія Відділення визнала вищезазначені дії виконкому порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування, внаслідок яких встановлюються не передбачені законами України обмеження самостійності підприємств.

Цим же рішенням виконком було зобов’язано у двомісячний термін врегулювати питання стосовно переведення вищезазначеного адміністративного корпусу ТОВ «Проектно-будівельний комплекс» з нежитлового фонду в житловий.

Однак, у встановлений термін рішення не було виконано і Відділення звернулося до суду.

14 жовтня цього року господарський суд Закарпатської області підтвердив законність рішення адміністративної колегії Закарпатського відділення та зобов’язав виконавчий комітет Ужгородської міської ради врегулювати питання про переведення об’єкту нерухомості ТОВ «Проектно-будівельний комплекс» з нежитлового фонду в житловий шляхом прийняття відповідного рішення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp