Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З початку року Ужгород зібрав з мешканців міста 114,4 мільйонів

21 травня 2014 р., 13:25

Таку суму сплатили платники податків.

Звертаємо Вашу увагу, що найбільш питому вагу надходжень до бюджету становить податок на доходи фізичних осіб – 89,9 млн.грн. Приємним є те, що вже станом на 20 травня 2014 року платниками єдиного податку міста Ужгорода сплачено до місцевого бюджету понад 16 млн. грн. єдиного податку, тоді як за аналогічний період минулого року ця сума становила 15,3 млн. грн., що є майже на 1 млн.грн. більше порівняно з відповідним показником 2013 року. 

Загальна кількість суб'єктів господарювання, що обрали для себе спрощену систему оподаткування та перебувають на обліку в ДПІ у м.Ужгороді становить 6066, з яких фізичних осіб підприємців – 5139, які у свою чергу поповнили бюджет на суму – 11,7 млн.грн, решта 927 – це юридичні особи платники єдиного податку, які сплатили – 4,4 млн.грн у казну міста Ужгорода. 

Нагадуємо платникам єдиного податку про необхідність проведення своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже за несплату авансових внесків єдиного податку протягом двох послідовних кварталів свідоцтво платника податку анулюється, а за несвоєчасну сплату (неперерахування) чинним податковим законодавством передбачені штрафні санкції у розмірі 50% несвоєчасно сплаченої ставки, обраної платником єдиного податку.
ДПІ у м.Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp